Arkadens Delí

Arkadens Delí

Arkadens Delí - Vin & Delikatesser

Arkadens Delí byder på et væld af lækre specialiteter i en rustik og hyggelig atmosfære. Hvis du vil forkæle dig selv eller dine omgivelser, er dette stedet.

I vores kølediske finder du lækre oste bl.a. fra Arla Unika, charcuteri af bedste kvalitet og friske oliven.
På hylderne finder du alt fra lækkert chokolade og marmelade til vin og spiritus, friskmalet kaffe og kvalitets te, samt mange andre lækre specialiteter.

Vi har et stort udvalg af charcuterivarer, både spanske og italienske fra Steensgaards økologiske principlandbrug samt OMHU fra Nr. Søby kød.

Vi har vores eget olie – og balsamicotapperi, hvor du har mulighed for at få genfyldt din flaske, samt smage på de forskellige varianter.

Gå på opdagelse i vores te- og kaffeunivers og bliv fristet af vores spændende te fra Teministeriet og vores nyristede kaffe fra enten Te -og Kaffespecialisten eller fra det lokale økologiske risteri, Holy Bean.

Af drikkevarer tilbyder vi bl.a. et stort udvalg af vin og spiritus fra H.J.Hansen, spændende øl fra Bøgedahl Brew og de lækre økologiske sodavand fra Anton.

I vores søde afdeling kan vi tilbyde hjemmelavede italienske ispinde fra Olufs is, den fantastiske chokolade fra Xocolatl og meget meget mere.

I butikken vil der altid være et stort udvalg af spændende gavekurve i alle prislag.

Hver dag tilbyder vi en lækker charcuteritallerken bestående af udvalgte oste og charcuteri med brød og forskelligt tilbehør som pesto, kompot, oliven, nødder og meget mere.
Vi står altid klar til at tage imod dig og hjælpe med idéer og opskrifter til, hvordan du kan anvende vores produkter derhjemme.

Vi ses i Arkadens Delí