Bulko

Bulko

Bulko

Korea er et land med over 4000 års historie. Beliggende på en lille frugtbar halvø med en rimelig andel af bjerge, er de som vi i Danmark favoriseret med fire forskellige årstider, der giver et godt grundlag for de små landbrug.

Det koreanske folk bruger en bred vifte af korn, grøntsager og frugter, de ofte selv dyrker. I den koreanske madlavning bruges derfor de forskellige, tilgængelige skaldyr, nødder og vilde planter som svampe, rødder og skud, der bliver samlet fra bjergene.

Til at konservere maden, findes der stærke regionale traditioner for tørring, konservering (Kimchi), saltning og fermentering, der hver i sær tilføjer ekstra dimensioner til de regionale køkkener.

Besøg Bulko og få oplevelsen af SEOUL, hvor man beriges med millioner af valg indenfor det koreanske køkken. Koreansk byder på både grill, kimchi, nudler, suppe og meget mere.

Menu

Bibimbap

  • Oksekød eller tofu
  • Ris
  • Seks forskellige grøntsager

Mandu

  • Koreansk kyllingedumpling

Spicy Pork

  • Gris (eller kylling) marineret i koreanske krydderier
  • Ris
  • Salat