Klokkedybet

Klokkedybet

Klokkedybet Kaffe-&Vinbar

“Ding dang! ding dang!” klinger det fra Klokkedybet i Odense Å. – Hvad er det for en å? – Den kender hvert barn i Odense by, den løber neden om haverne, fra slusen til vandmøllen hen under træbroerne.” – Sådan indleder den gode H.C. Andersen eventyret om den ensomme Åmand i Odense Å, der en dag fik selskab af Klokken fra tårnet i Sankt Albani Kirke.

En fortælling om, at de to nu bor samme sted i åen, der, hvor der er aller dybest. En fortælling om, hvor ensom Åmanden var, indtil Klokken kom ned i Åen til ham, hvor stemmerne siden hen spår om, at hver gang man hører klokkerne i Odense spille, så er det Klokken, der underholder Åmanden om Odenses historie – en historie, hvor Arkaden, Vestergade 68 er at finde.

Det er fortælling om Åmanden, der ikke længere er alene og om vinden, der er i os alle, hvor fortællingerne kan dele glæde.

Det er ligeledes fortællingen om vores nye kaffe- og vinbar, Klokkedybet, hvor alle skal føle sig velkomne, hvor Åmanden kan møde Klokken og hvor fortællinger udveksles over et spil, en kop kaffe eller et glas vin.