Pastel Brasil

Pastel Brasil

Pastel Brasil

Pastel Brasil tilbyder autentisk, hjemmelavet brasiliansk mad, der tager alle gæster med på en gastronomisk rejse til Brasilien med en menu, der giver den helt originale, brasilianske madoplevelse. 

Ejeren af Pastel Brasil, Jane, er selv brasilianer og ved derfor, præcis hvordan maden skal smage for at den retfærdiggøre det brasilianske køkken. 

Brasiliansk mad er kendetegnet ved at være lige så farverigt, smagfuldt, krydret – dog uden at være stærkt, og kreativt som et karneval. Ved Pastel Brasil kan du derfor smage på Brasilien – selv på de mest grå regnvejrsdage. 

Hele denne gastronomiske rejse starter med en varm velkomst fra Jane, der kan guider dig igennem de brasilianske specialiteter lige fra snacks i form af brasilianernes favorit; mini-coxinhas (kyllingetops), den traditionelle street foodspise; Pastel de Feira, der kaldes for den brasilianske samosa til varme retter, hvor du bl.a. kan nyde Feijão Tropeiro, en gryderet lavet på bønner med bacon, chorizo og mandioc-rasp. 

Vil du føle Brasilien helt ind til hjertet, kom da forbi Pastel Brasil i Arkaden Food Market hver 1. lørdag i måneden, hvor Jane serverer nationalretten Feijoada. 

Der findes både vegetar-venlige retter samt glutenfri snacks.