Thai Street Food by Noo

Thai Street Food by Noo

Thai Street Food by Noo

Velkommen til Thai Street Food by Noo!

Noo er navnet, og jeg kommer fra Thailands måske 2. største by Korat, nordøst for Thailand.

Jeg har drevet thaikøkken i næsten 10 år, og min helt store fascination er det traditionelle gadekøkken, du finder overalt i Thailand.

Har du været der, så kender du stedet – stedet hvor servicen er ligeså stor som smilet, du bliver mødt med, og hvor oplevelsen af den simple mad, serveret på et rødt plastikbord med tilhørende røde plastikskamler og en frisk optrukket Singaøl, stadig står som et naturligt højdepunkt på ferien.

Jeg værner om det simple køkken med friske og lokale råvare i en skøn forening med importerede specialiteter fra mit hjemland!

Hjertelig velkommen til!

Thai Street Food menuen

  1. KHAO PHAD

Stege ris med marineret kød, sæsonens friske grøntsager, en skive lime og nogle stykker friske agurk.

  1. PHAD KA PAW -KAI DAO (stærk)

Stegt kød i thailandsk krydderisauce med frisk chili, sæsonens friske grøntsager, basilikum et spejlæg og jasminris.

  1. PHAD THAI

Stegt kød med hjemmelavet phad-thai-sauce, tofu, risnudler med revet gulerod og spidskål toppet med onion leave bønnespirer, peanuts, lime, forårsløg og koriander.

  1. PHAD SIE-EW

Stegt kød med thailandsk krydderisauce risnudler, æg og sæsonens friske grøntsager.

  1. PHAD KHI MAO (stærk)

Stegt kød med thailandsk krydderisauce, frisk chili, risnudler, sæsonens friske grøntsager, friske peberkorn og basilikum.

  1. PHAD PONG KARI (gul karrysauce)

Stegt kød med krydret gul karrysauce med æg og friske grøntsager.

  1. TOM KHA KAI (kokossuppe)

Thai urtesuppe med kylling, champignon, tomat og koriander.

  1. KIEW MHOO THOD (Sprød wanton)

Marineret hakket svinekød med krydderier, vandkastanje, gulerødder og løg.

  1. THOD MAN KAI (Thailandske frikadeller)

Frikadeller lavet på marineret, hakket kylling med krydderier, limeblade, grønne bønner og chili. (der indgår mel i opskriften, så spørg, hvis du er glutenallergiker)

  1. SPECIALRET: KAI PHAD MET Må MIANG

Stegt sauce med løg, vandkastanje, gulerødder, cashewnødder, peberfrugt, chili og sprød kylling. Ovenpå pyntes retten af med forårsløg og koriander.

 

OBS: Der hvor ”kød” står anført, kan man vælge mellem gris, kylling, okse eller rejer.

Retterne kan alle laves som vegetarretter, hvor kødet erstattes med tofu.