Bulko

Bulko
Korea er et land med over 4000 års historie. Beliggende på en lille frugtbar halvø med en rimelig andel af bjerge, er de som vi i Danmark favoriseret med fire forskellige årstider, der giver et godt grundlag for de små landbrug.

Det koreanske folk bruger en bred vifte af korn, grøntsager og frugter, de ofte selv dyrker. I den koreanske madlavning bruges derfor de forskellige, tilgængelige skaldyr, nødder og vilde planter som svampe, rødder og skud, der bliver samlet fra bjergene.

Til at konservere maden, findes der stærke regionale traditioner for tørring, konservering (Kimchi), saltning og fermentering, der hver i sær tilføjer ekstra dimensioner til de regionale køkkener.

Besøg Bulko og få oplevelsen af SEOUL, hvor man beriges med millioner af valg indenfor det koreanske køkken. Koreansk byder på både grill, kimchi, nudler, suppe og meget mere.

Menu

Bibimbap

  • Oksekød eller tofu
  • Ris
  • Seks forskellige grøntsager

Mandu

  • Koreansk kyllingedumpling

Spicy Pork

  • Gris (eller kylling) marineret i koreanske krydderier
  • Ris
  • Salat

1 år siden

Bulko

Do you wanna be Part of Bulko crew?
Send CV to chef.bulko@gmail.com
Have a nice day all of you.
... Se mereSe mindre

Kommenter på Facebook

Nicholas P. Jorgensen Emil Jørgensen

SE FLERE OPSLAG

ÅBNINGSTIDER

ARKADEN FOOD MARKET
Man – Torsdag 11.00 – 21.00
Fredag 11.00 – 22.00 (bar til 24.00)
Lørdag 11.00 – 22.00 (bar til 24.00)
Søndag 11.00 – 21.00

KONTAKT

ARKADEN FOOD MARKET
Vestergade 68
5000 Odense

Telefon: (+45) 3176 7352
Mail: Info@arkadenfoodmarket.dk

CVR: 38311638

© Copyrights 2018 ARKADEN FOOD MARKET - All Rights Reserved | Designed by mediePlan

TOP