En aften i Arkaden

Line, Mormor & Familien

Vi, familien på mor, to børn og mormor, ankom ca. kl. 17.00 på en mandag. Far måtte blive hjemme pga. sygdom, så mor og ungerne fik mormor med som stand in.
Mor, Line, har været på Arkaden adskillige gange, men for mormor var det første gang, og hun var som et barn i en slikbutik, der havde svært ved at begrænse sig i det store udvalg af mad fra hele verden.

Den gode Sushi

Da vi ankom satte vi os i første omgang på det store torv på en af de inderste rækker, hvor vi startede med lidt lækker sushi fra Bar’ramen Momo Sushi. Sushien var SÅ god og bedre end den tidligere sushibod, men vi må sige, den ligger i den dyre ende.

Lækre spyd

Efter sushien begav vi os mod boden med spyd i hjørnet, OTTOS. LÆKRE spyd, lækker hummus og tilbehør. Jeg kunne godt have tænkt mig endnu mere hummus og tilbehør frem for couscous, men det er nok en smagssag :-) Med spyddene klar gik vi over til børnehjørnet for at sidde, hvor vi blev mødt af smil fra den indiske bod, der gav smagsprøver. Vi besluttede os for at spise lidt fra den bod også, mens børnene skiftevis var i børnehjørnet og hos os og maden.

Pad Thai og smagsprøver

Efter at have udforsket siddepladser og valgmulighederne i stueetagen bevægede vi os ovenpå, hvor en rigtig god Phad Thai fra Thai Street Food modtog os, her sad vi lidt på gangen foran boderne, som har en fantastisk, summende stemning af liv og madlavning i en blanding mellem sprog og dufte.
Vi blev tilbudt smagsprøver enkelte steder og det hjalp virkelig på valget og ”markedsstemningen” - så hermed en opfordring til, at boderne deler smagsprøver ud! Fx smagte børnene hos fish and chips, og dermed faldt valget på en omgang af det.

Betjeningen er i top

Til de mange retter fik vi naturligvis også drikkelse fra de forskellige barer. Min mor og jeg fik et par skønne glas vin og rundede af med to veltillavede Gin&Tonic, hvor betjeningen var i top! Vi blev rådet godt igennem de forskellige ginnuancer samt hvilke tonicvand, der passede bedst til den enkelte. Børnene fik hver et par sodavand og den hjemmelavede lemonade – super fint!

 

IS! IS! IS!

Vi sluttede turen helt af med is fra Klokkedybet, som man kunne smage, var af god kvalitet, men hvis jeg nu selv skulle bestemme, så var der flere desserter at få. Jeg har senere fået at vide, at mange af boderne selv har desserter på menuen, og at der er åbnet en bod med hjemmelavede isruller (Roll That),men disse må vi have til gode!

ÅBNINGSTIDER

ARKADEN FOOD MARKET
Man – Torsdag 11.30 – 21.00
Fredag 11.30 – 22.00 (bar til 24.00)
Lørdag 11.30 – 22.00 (bar til 24.00)
Søndag 11.30 – 21.00

KONTAKT

ARKADEN FOOD MARKET
Vestergade 68
5000 Odense

Telefon: (+45) 3176 7352
Mail: Info@arkadenfoodmarket.dk

CVR: 38311638

© Copyrights 2018 ARKADEN FOOD MARKET - All Rights Reserved | Designed by KOAL

TOP