En aften i Arkaden

Daniel, Stine & Familie

Vi har i dag været på Arkaden Food Marked og har prøvet mad fra 7 madboder. Ingen af boderne skuffede – alt var virkelig af god kvalitet og spændende på sin helt egen måde.

Kirk streetfood

Vi fik en sandwich med pulled pork lign. Indhold. Virkelig godt til prisen 25 kr. er virkelig billigt for en sandwich. Helt klart Daniels favorit.

J.R´s American corner

Vi købte en snackkurv med alt hvad der skulle være. Et forslag kunne dog være at man skiftede bbq- saucen ud (ingen fra familien kunne lide den) med en god gang aioli.

Nam Bo

Vi fik forårsruller (Cha Gio) de var super lækre og en stor portion der kunne mætte en voksen. 59 kr. for dette var også billigt.

DL fried Chicken

Vi fik en nuggets menu til 84kr. Begge børn ar enige om at det var de bedste nuggets de nogensinde havde fået. (og her skal jeg tilføje at Nuggets er Filippas fortrukne ret, hvis det er muligt når vi spiser ude)

 

Zult

Vi købte en gang nachos med kylling -der var virkelig ikke sparet på osten hvilket vi i familien virkelig sætter pris på. Der var klart også nok til at man kunne være to om den portion til kun 69 kr. Dog kunne det være super lækkert hvis det var hjemmelavet salsa og guacamole.
vi havde virkelig optur over at dette sted havde en bipper til maden var klar, da vi jo gerne ville gå rundt mellem de forskellige boder uden at stresse.

Spicy (og baren)

Jeg ville bestille en chicken Butter, men blev velinformeret om at den var lidt stærk. Jeg spurgte om muligheden for at smage denne men også en ret der var mildere ift. Børnene. Intet problem og vi fik en helt fyldt tallerken med en blanding af begge retter. Det smagte virkelig godt og var klart stines favorit.
Efter maden besøgte vi cafeen øverst i højre hjørne hvor vi fik en alm kaffe, en iskaffe og børnene fik is (mango, jordbær og lakrids) Lakridsisen var super lækker faktisk smagte den af mere end isen hos paradisis.
jordbærisen smagte af nye jordbær med fløde – det var ikke lige Filippas smag men begge forældre var helt enige om at den ikke skulle gå til spilde.

Vi bestilte en cocio, en flaske vand, et glas rosevin, en lemonade og en flaske øl.
Rosevinen stod flot på disken i en magnumflaske og så virkelig godt ud. Det smagte rigtig af sol og sommer.
den hjemmelavet limonade var især Bertram helt vild med og han omtalte den som ”helt perfekt og faktisk ikke så sur som man skulle tro” – det var virkelig svært at vælge, da der var så mange muligheder som passer til alt slags mad.

 

 

Den samlede oplevelse

Vores samlede oplevelse på Arkaden foodmarked er super god, alt maden var veltillavet, til en okay pris, og konceptet med at alle typer mennesker dumper ind er yders veltiltalende. Vi sad til bords med et tysk par, og 4 unge mennesker der havde en aften ude. Stemningen er afslappe selvom der også kommer mennesker der tydeligvis er dresset op til fest. De fleste mennesker der kommer ind, går en runde ved bordene og tjekker de spisendes mad ud. Der var også en ung pige der lige skulle høre hvor vores nachos var fra.
Da vi gik rundt mellem boderne, blev vi mødt af engageret medarbejder, der ofte tilbød smagsprøver til børnene og som hellere end gerne ville fortælle eller anbefale.
Der kørte fodbold på storskærm hvilket skabte en god stemning – men måske kunne det være en ide være at slukke musikken imens -vi blev enige om at lydniveauet godt kunne være bedre. Filippa bemærkede at der godt kunne være flere servietholdere på bordet, da hun synes det var lidt pinligt at skulle forstyrre andre for at få en serviet.

 

Lad familien få ordet!

Der er et super fint børneområde hvor der er mulighed for at spise imens børnene leger. Filippa på 7 og Bertram på 10 år, mente dog at de var for store til at sidde her, men vi observerede poder der hyggede sig med at lege imens forældrene kunne nyde deres mad i fred.
Vi testede arkadens wifi hvilket virkede upåklageligt godt. Så hvis man tager sine teenager med, er der underholdning for dem imens mor og far, nyder et glas vin.
Familiens udsagn om det bedste ved arkaden streetfood
Filippa: ”Man kan vælge lige hvad man vil -og de har verdens bedste nuggets”
Bertram: ”Det er fedt at der er så mange forskellige boder, med mad fra så mange lande. Lemonaden var virkelig godt og slet ikke sur”
Daniel:” Der er en god stemning og som familie kan man have en hyggelig aften, med mad for alle”
Stine: ”Det føles lidt som at komme på ferie, at kunne smage alt den forskellige mad af god kvalitet. Blandingen af alle typer mennesker skaber en god atmosfære og Prisniveauet er også for familier.”
 

 

ÅBNINGSTIDER

ARKADEN FOOD MARKET
Man – Torsdag 11.30 – 21.00
Fredag 11.30 – 22.00 (bar til 24.00)
Lørdag 11.30 – 22.00 (bar til 24.00)
Søndag 11.30 – 21.00

KONTAKT

ARKADEN FOOD MARKET
Vestergade 68
5000 Odense

Telefon: (+45) 3176 7352
Mail: Info@arkadenfoodmarket.dk

CVR: 38311638

© Copyrights 2018 ARKADEN FOOD MARKET - All Rights Reserved | Designed by KOAL

TOP