En aften i Arkaden

Lonnie & "Madklubben"

På en kedelig, kold og våd decemberdag, var det dejligt at have et besøg på Arkaden
Food Market at se frem til.

Vi er en 5 lærerinder, der har en dannet en madklub efter vi stoppede på seminariet. Denne aften var vi dog kun 4 samlet.

Vores madklub var blevet en del af Arkaden Family og vi skulle denne aften ind og se lidt nærmere på, hvad denne gamle diskoteksbygning midt i gågaden har at byde på.

Da vi ankom blev vi først budt velkommen af en mild lune, i modsætning til det kolde regnvejr vi kom fra, og dernæst af en meget venlig herre, der viste os op til vores bord inde i Klokkedybet. Her fik vi serveret champagne og en fin lille æske, der for et kort øjeblik fik os til at tro, at der var et frieri i gang - det til trods for at tre af os er singler og den sidste allerede er forlovet.

I den lille fine æske, gemte sig små gavekort i form af jetoner. En ret smart jule- eller mandelgaveide, hvis man spørger os.

Arkaden family fik os til at føle os enormt velkomne med champagne fra start, god introduktion til konceptet for aftenens begivenhed.

Kvaliteten af maden

Vi valgte at spise hovedretten fra tre forskellige boder.

Vi gik ud og bestilte mad to ad gangen, men formåede stadig at få maden så hurtigt, at vi kunne spise i fællesskab.

En af os fik en velsmagende, mættende og smukt anrettet ingefær- og hvidløgsmarinerede kylling med polentafritter fra Pastel Brazil, hvor hun blev mødt med smil og venlighed fra personalet.

“De sprødeste fritter jeg nogensinde har fået, to meget spændende og smagfulde dipper, og syrlige og velsmagende kylling, der blev spist med lynets hast. Kan klart anbefales ❤️”

To af os var begge enige om, at vi skulle nyde de smagfulde fladbrød med Casablanca Kebab fra Marrakech.

“Perfekte bløde avocadoer, sprød salat omringet af humus og tzatziki, og lækre og møre kebabstykker forkælede både øjnene og smagsløgene. Desværre gav plastikgaflerne op hos begge da vi nærmede os vejs ende”.

Den sidste af os fik en let og spicy Pad Khi-Mao fra Thai by noo.

“Der var nok til at blive mæt. Grøntsagerne var lækkert tilberedt og retten var hverken for stærk eller kedelig. Heldigvis havde jeg mulighed for at få spisepinde med til maden, i stedet for det der plastic-bøvl”

Udvalget af mad

Der er mange indbydende madboder på Arkaden. Det er virkelig lækkert at få små smagsprøver, når man går rundt og browser mad, og det er samtidig også fedt, at man kan se de forskellige retter udstillet, så man får en ide om hvad det er, man bestiller.

Hvis man ikke har tiden til at gå alle boderne igennem, kunne et oversigtskort ved indgangen hjælpe. Så fristes man måske ikke til altid at gå hen til den bod man plejer.

Atmosfære

Arkaden er skøn fordi der både er plads til at kunne sidde som en del af et større fællesskab, man kan trække sig ind i rolige omgivelser og man kan sidde og observere den pulserende stemning i Arkaden Food Market.

Som diskoteket Arkaden førhen havde forskellige diskoteksrum til forskellige målgrupper, har arkaden food market formået at bevaret forskellige atmosfærer samlet på et sted. Der er plads til, at man kan bruge stedet med venner, famile, kæreste eller en første date.

Vi i madklubben nød specielt godt af, at der er små steder hvor man kan sidde og snakke om private ting uden at andre kunne høre det, da vi altid har mange ting at drøfte, når vi mødes.

Eftersom vi havde lagt vores besøg i december var Arkaden pyntet vældigt fint op til jul. Meget smagfuldt og elegant, og der var hyggelig baggrunds musik til at akkompagnere vores indtagelse af spændende mad. Musikken var aldrig overdøvende eller larmende, så det var med til at sætte en god stemning i lokalet.

Value for Money

Når man bestiller en hovedret på Arkaden Food market, Skal man være klar på at være sulten. For retterne er store, og selv de Aller mest sultne bliver med garanti mætte. Heldigvis er der noget for de let mere snacksultne også, da alle madboderne byder på mindre og større retter. De små fine mad-displays giver også én en god idé om hvor meget man får for pengene. Så der er både mad til den store og lille sult.

Det kunne være smart med et nummersystem, så man kunne se hvor langt der er til ens mad er klar,
så man ved nogen lunde, hvornår ens mad er klar ift ens venindes, eller hvem man nu er på Arkaden med.

Alt i alt en skøn aften, hvor vi følte os enormt velkomne og nød at kunne smage forskellige steder af verden mens vi sad samlet og nød fællesskabet og samtalerne og de lækre kager fra Klokkedybet og smagfulde Espresso Martinis fra 12meterbaren.

ÅBNINGSTIDER

ARKADEN FOOD MARKET
Man – Torsdag 11.30 – 21.00
Fredag 11.30 – 22.00 (bar til 24.00)
Lørdag 11.30 – 22.00 (bar til 24.00)
Søndag 11.30 – 21.00

KONTAKT

ARKADEN FOOD MARKET
Vestergade 68
5000 Odense

Telefon: (+45) 3176 7352
Mail: Info@arkadenfoodmarket.dk

CVR: 38311638

© Copyrights 2018 ARKADEN FOOD MARKET - All Rights Reserved | Designed by KOAL

TOP