Hungry Dane

Elsker du også burgere? Hos Arkaden Food Market er vi helt vilde med at kunne byde Hungry Dane-køkkenet velkommen til vores lækre passage mellem Vestergade og Filosoffen. Vi kan næsten ikke vente med at smage på det forskellige burgerudvalg. Du kan læse mere om Hungry Dane her:

”Hungry Dane er verdens eneste køkken, hvor alt kød er tilberedt sous-vide confit. Det betyder, at Odenses ægte burgerlovers ikke længere skal lade sig nøjes med middelmådigt hakkekød i burgerbollen. Hos Hungry Dane tilbereder vi kødet i sin egen saft under de rette temperaturer i den tid, det tager. Efterfølgende tilføjer vores kokke en helt særlig krydring og en afsluttende efterbehandling med frisk ande confit. Den specielle tilberedning sikrer kødets velsmag og saftighed, som gør, at Hungry Dane er blevet hyldet af blandt andet det danske kokkelandshold samt af Michelin-kokke, som vurderer, at Hungry Dane serverer den bedste burger af sin art.

En Hungry Dane-burger kommer hele året rundt med Original Beef, Signature Chicken og BBQ Pork. I December kommer den elskede Classic Duck også på menuen. Vores mål er at bevise, at en burger sagtens kan være unik gourmet uden at skulle koste en formue eller spises med kniv og gaffel, som aldrig har været tanken med den verdensberømte spise. Velbekomme.”

 

Kontakt Hungry Dane, Arkaden:

  • Tlf.: 20 40 17 30

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: Unsupported get request. Object with ID 'hungrydanearkaden' does not exist, cannot be loaded due to missing permissions, or does not support this operation. Please read the Graph API documentation at https://developers.facebook.com/docs/graph-api
Type: GraphMethodException
Code: 100
Subcode: 33
Click here to Troubleshoot.

ÅBNINGSTIDER

ARKADEN FOOD MARKET
Man – Torsdag 11.30 – 21.00
Fredag 11.30 – 22.00 (bar til 24.00)
Lørdag 11.30 – 22.00 (bar til 24.00)
Søndag 11.30 – 21.00

KONTAKT

ARKADEN FOOD MARKET
Vestergade 68
5000 Odense

Telefon: (+45) 3176 7352
Mail: Info@arkadenfoodmarket.dk

CVR: 38311638

© Copyrights 2018 ARKADEN FOOD MARKET - All Rights Reserved | Designed by mediePlan

TOP