Oplev den største forandring med et Hollywood smil

Nedenstående artikel indeholder sponsorerede links

Hvis der er noget, der gør os glade her i livet, så smiler vi. Det er bare super ærgerligt, hvis man er én af dem, der ikke kan lide sine tænder. Det kan nemlig betyde, at man faktisk ikke bryder sig om at smile, og så kan det jo faktisk være helt svært at gå rundt og reagere positivt på de gode ting, man oplever i livet. Hvis det er noget, som du kan genkende, så kan det være, at du skal give dig selv den gave at få rettet dine tænder, så du kan få det Hollywood smil, du fortjener at have for at kunne smile til verden.

 

Du behøves ikke at have togskinner

Der er sikkert mange, der godt kunne tænke sig mere lige tænder, men som med det samme overvejer synes af en togskinne, hvilket der skræmmer dem væk igen. Hvis man først har haft togskinner, så ved man også, hvor super irriterende det faktisk kan være. Men det er ikke noget, du behøves i dag, hvis du gerne vil have rettet dine tænder. Nu kan du nemlig nemt få dem rettet diskret med det, som man kalder for invisalign. Dette er en usynlig skinne, som du sætter på dine tænder, og som du tager ud, når du spiser eller drikker.

 

Smil til verden med dine nye tænder

Med invisalign kan du virkelig få det Hollywood smil på læben, som du har drømt om. Det er bare meget federe at smile, hvis man også godt kan lide, hvordan ens tænder ser ud, når man smiler. Derfor er en tandregulering for mange noget af det bedste, de kan give til sig selv.

 

Hvordan fungerer det med invisalign?

Det er sådan med invisalign, at du naturligvis først skal have taget aftryk af dine tænder. Herefter skal du have en samtale med din tandlæge om, hvilket resultat du godt kunne tænke dig. Nogle har f.eks. et mellemrum et sted, som de gerne vil have lavet om på. Andre vil gerne have, at tænderne sidder helt lige – og begge dele er muligt med denne smarte form for tandregulering. Når du har den, så bliver skinnen nogle gange skiftet ud, så dine tænder fortsætter med at flytte sig i den ønskede retning. Det varierer, hvor lang tid det tager, før man er færdig med at rette tænderne. Skinnerne kan tages ud, når du spiser og drikker – så det er dejligt nemt!