Otto’s – Anatolian Food

Har du nogensinde besøgt den gamle del af Istanbul? Det er fantastisk, og maden er ligeså. Derfor er vi hos Arkaden Food Market ret begejstrede for at kunne byde Otto’s velkommen til vores eget madmarked her i Odense. Mød dem her

”Otto’s serverer spændende grillretter fra Anatolien (det nuværende Tyrkiet).
Vi sætter en ære i at tilberede maden, som man gjorde under Det Osmanniske Rige, derfor er store dele af vores køkken specielt medbragt fra Tyrkiet for at kunne give vores gæster en autentisk smagsoplevelse.

Det tyrkiske køkken har en rig madtradition, som er baseret dels på mellemøstlige traditioner i bred forstand og dels på den højtudviklede køkkenkultur, som var tilknyttet det osmanniske hof i Istanbul. Hoffet havde i århundreder resurser til at eksperimentere med et væld af råvarer, krydderier og forarbejdningsmetoder. Udviklingen sker fortsat i det moderne Tyrkiet i tilknytning til et omfattende restaurationsliv, især i byerne.

Køkkenet er typisk bygget op om menuer med mange småforretter; Mezze, der kan være syltede grøntsager, auberginer i forskellige varianter, salater, fyldte vin- eller kålblade, oliven mv. Maden er raffineret og varieret krydret, men sjældent stærk; det er et princip, at råvaren skal kunne smages. Ofte anvendte krydderier er allehånde, paprika og kanel; desuden anvendes persille, hvidløg, citronsaft, yoghurt og krydrede olivenolier.
Vi glæder os til at se dig!”

3 måneder siden

Otto's Anatolian Food - Odense

Go' smag husker man 😉Har du smagt mad fra Otto's Anatolian Food - Odense? 🇹🇷🤩 Det tyrkiske køkken har en rig madtradition, der byder på et væld af smag, hvor råvaren er i centrum! 😋😍 ... Se mereSe mindre

Go smag husker man 😉

 

Kommenter på Facebook

I var lukket helt for et stykke tid siden, det var øv. Så smæk nogle deal op som et plaster på såret😉

SE FLERE OPSLAG

ÅBNINGSTIDER

ARKADEN FOOD MARKET
Man – Torsdag 11.30 – 21.00
Fredag 11.30 – 22.00 (bar til 24.00)
Lørdag 11.30 – 22.00 (bar til 24.00)
Søndag 11.30 – 21.00

KONTAKT

ARKADEN FOOD MARKET
Vestergade 68
5000 Odense

Telefon: (+45) 3176 7352
Mail: Info@arkadenfoodmarket.dk

CVR: 38311638

© Copyrights 2018 ARKADEN FOOD MARKET - All Rights Reserved | Designed by KOAL

TOP