Pisk, blend, skræl, sylt og henkog med skønne madplakater

Nedenstående artikel indeholder sponsorerede links

Vi vil gerne lave mere mad, men det kniber med tiden. For vi har også vasketøj, græsslåning, legeaftaler, gymnastik og overarbejde. Du kender det sikkert. Måske har du også opdaget, at det er et spørgsmål om prioritet. Hvis der er noget, du gerne vil, må du afsætte til at gøre det, og det gælder også for madlavning. Gør det lettere for dig selv at komme i det rette humør med lækre plakater til køkken

 

Køkkenplakater er en skøn samling plakater med motiver, der alle sammen inspirerer dig til at lave mad eller drikke med friske, sunde råvarer. Og det bedste ved det hele er, at når du bliver bedre til at lave mad, planlægge måltiderne og strukturere indkøbene, sparer du penge på husholdningsbudgettet (og sikkert også kalorier på bundlinjen).

 

Plakater med frugt og grønt

Vi bør lave mad med mere grønt. Det ved vi godt, men det er, som om kartoffelfritterne og tomatbådene er det eneste, vi kan hitte på i en travl hverdag. Med vores madplakater får du et overblik over mange af de frugter og grøntsager, du altid glemmer. Udvælg en af dem, du ikke plejer at bruge, og gør den til centrum eller en vigtig del af aftenens måltid.

 

Få også inspiration til at bringe det søde, frugtige element ind i madlavningen med de mange frugter. 

 

Krydderurterne har selvfølgelig også fået lov at fylde på en plakat for sig selv. Og det samme har naturens fantastiske og farverige bær. Der var så mange, at vi måtte fordele akvarelillustrationerne på to plakater.

 

Plakater med smoothies og kaffe

Køkkenet er også basen, hvor du kan mixe og trylle de lækreste drikkevarer frem, både de varme og kolde af slagsen. Skal det være rigtig sundt, men også brandgodt, så lav en mums smoothie. Sådan en kan du lave med både frugter og grøntsager, og du kan variere sødmen alt efter målgruppen. Du vil blive overrasket over, hvor meget grønkål, rødbede og, hvis du er heldig, ingefær, du kan lokke i børnene, hvis du forklæder disse superfoods med modne bananer, friske jordbær og lidt juice.

 

Smoothies kan også laves med kakao og kaffe. Hvis du foretrækker smoothie og kaffe for sig, kan du jo springe på en af de lækre kaffeopskrifter fra vores kaffeplakater. Vi har kaffeplakater i forskellige designs, som alle har opskrifterne eller blandingsforholdene for kaffetype angivet under illustrationen.

 

Retro plakater med naturmotiver

Køkkenplakater behøver ikke at være plakater med madvarer, og kaffeopskriften kan også komme fra dit hoved. Hvis du leder efter anderledes plakater til køkkenet, som stadig emmer af spiselig natur, så tag et kig på vores retro plakater med gamle naturmotiver. Vi har fundet en masse smukke gamle illustrationer med hundrede af år på bagen, lavet af passionerede mennesker. Disse illustrationer kan ikke genskabes, så de fortjener derfor at blive trykt og nydt den dag i dag. Plakaterne er trykt på samme fine, tykke papir, som vi ellers printer på, men oplevelsen af patina og pergament er bare pragtfuld, og udtrykket helt specielt.