Sådan laver du god kaffe på vandreferien med Aeropress

Nedenstående artikel indeholder sponsorerede links

Skal du ud at vandre i de høje fjelde og dybe dale, er der nok at se til med at få pakket vandrestøvlerne, teltet, soveposen, gasblusset og tasken med tøj og strømper og toiletgrej. Derudover har du nok også et lille forråd med dåsemad, som du kan varme over gasblusset, når sulten melder sig. Men skal du så undvære din elskede kop kaffe i disse dage, hvor vandreturen står på og du tænker, at der nok er langt til den næste cafe? Nej, det behøver du ikke, for her introducerer vi til en ny opfindelse, hvor du med lette metoder kan brygge en dejlig kop kaffe til dig selv og din partner på turen. Åh, at sidde ved en svensk skovsø eller på et højt bjerg i Norge og nyde den betagende udsigt, mens du nyder en kop varm kaffe friskbrygget er næsten for god til at være sand, men det er helt sandt og vi fortæller her i det følgende hvordan.

En nem kop kaffe at brygge

Har du nogensinde hørt om kaffebryggeren Aeropress? Nej, men så har du det nu. Den er et vidunderligt koncept, hvor du bare behøver at koge noget vand over gasblusset i en letvægtsgryde og dernæst hælde det på denne Aeropress, hvor du mikser vandet og kaffen, presser kaffen i bund og til sidst over kaffekoppen, der bliver placeret ovenpå Aeropressen, der presser kaffen ned i koppen og vupti, en kop skøn kaffe til dig. Der findes gode instruktionsvideoer på hjemmesiden hos Ønsk, hvor du i detaljer kan se, hvordan kaffen brygges, og hvordan du skal håndtere Aeropress, også med kaffefilteret før, under og efter brug. Der kan også vælges bæredygtige og miljøvenlige genanvendelige kaffefiltre, så man ikke skader miljøet med merforbrug, bare fordi man skal have en kop lækker kaffe.

En letvægtskaffebrygger

 

Når du er ude at vandre er det alfa og omega at have så lidt med i bagagen som overhovedet muligt. Det er nemlig dig selv, der skal bære på det i mange kilometer. derfor er det så meget desto mere dejligt, at denne Aeropress kaffebrygger er meget let i vægt og dermed nem at have med i rygsækken. Den kan bruges igen og igen og skal bare lige vaskes og have renset kaffefilteret efter brug. Så bliver det ikke nemmere at få en god kop kaffe, når man har vandret langt og reserverne trænger til at blive fyldt op på ny, midt ude i vildmarken. Prøv det, nyd det og du bliver glad.