Tag ud i naturen med menstruationskoppen på

Nedenstående artikel indeholder sponsorerede links

Du bliver glad for dig selv

Din krop takker dig

Du kan sagtens tage på en lang vandretur, selvom du fx er på andendagen i din menstruationscyklus. Når du har din menstruationskop på, så er der ingen ko på isen. Jeg har fundet min inde på den grønne markedsplads. Find også miljøvenligt tøj her. Hvis man gerne vil gøre noget for sit eget velbefindende samtidig med, at man gør noget godt for at bevare vores gode planet, så er det en virkelig god idé at tænke i at bruge materialer og produkter, som ikke er fulde af unødig kemi, men som er genanvendelige og bionedbrydelige.

En menstruationskop er en virkelig god løsning, når du menstruerer, men også gerne vil ud at vandre i naturen og have et aktivt liv. Hvis du bløder meget, vil jeg dog anbefale dig at holde en hviledag eller måske bare tage på en kortere tur. Det er jo også rart for kroppen at komme ud at bevæge sig lidt.

Vandreture i Sverige

Når man er københavner, er man så priviligeret at have broderlandet som nabo. Sverige, mit elskede Sverige! Der er så mange skønner steder i Sverige, fx i området omkring Kronoberg, hvor mange danskere også holder til. De store skove minder dig om, at naturen er her, og at den er en vigtig del af vores liv. Her finder du helle, her er din lise. Dyrene, jorden, buskene, træerne og himmelen er din belønning for det grønne liv, og omvendt.

Vandreture i Jylland

Der er nu intet som at komme tilbage til sin fødeegn og gå en rigtig lang tur. Hvert år tager jeg med mine søskende tilbage til Jylland, hvor vi kommer fra, og så melder vi os til marchen, Fur Rundt, og så går vi den. Jeg elsker virkelig bare at trave og trave afsted med mine gode vandresko på. Har jeg menstruation, er jeg ikke forhindret. Jeg føler mig sikker med menstruationskoppen på. Jylland er jo mit moderland, og de her traveture er en virkelig god måde at reconnecte med min barndoms landskaber på. Når jeg går her, tænker jeg de klareste tanker, og det er her, jeg gror.

Vandreture i Harzen

Harzen er et forunderligt sted. Det er en bjergkæde midt i hjertet af Tyskland, og det er her, Bloksbjerg holder til; det, som på tysk, hedder Bockenberg. Der er noget virkeligt eventyrligt over Harzen og området omkring det. Jeg har vandret hele vejen op og ned ad Bloksbjerg, både om sommeren og om vinteren. Begge lige vidunderlige oplevelser. Jeg så ingen hekse, men jeg så den skønneste natur omkring mig og nedenunder og over mig. Det er en oplevelse, som jeg stærkt vil anbefale, og det er absolut ikke sidste gang, jeg tager den tur.