Zillertal er en super skiferie destination i Østrig

Nedenstående artikel indeholder sponsorerede links

Zillertal er en dal beliggende i Østrig. Området er berømt for sin naturskønne bjergudsigt, sine krystalklare søer og udfordrende skiløjper. Faktisk bliver Zillertal ofte omtalt som “Alpernes legeplads” Uanset om du er en erfaren skiløber eller en nybegynder, er der en piste, der er perfekt for dig. Og efter en lang dag på pisterne kan du slappe af i en af de mange hyggelige hytter eller tage en dukkert i Ziller-flodens iskolde vand. Hvis du er på udkig efter en super skiferiedestination, bør Zillertal stå øverst på din liste!

Hvad kan man lave på en skiferie?

En skiferie er den perfekte mulighed for at komme væk fra det hele og nyde lidt tid på pisterne. Der er dog mere i en skiferie end bare skiløb. Her er et par idéer til ting, du kan lave på en skiferie:

Tag en pause fra skiløbet og nyd en fredelig gåtur gennem det snedækkede landskab. Sørg for at klæde dig varmt på!

Udforsk den lokale by eller landsby og besøg nogle af butikkerne og restauranterne. Mange skisportssteder har et livligt afterski-miljø, så der er masser at lave, selv efter solen er gået ned.

Tjek nogle af de andre vinteraktiviteter, der findes i området, f.eks. skøjteløb, slædekørsel eller snescooterkørsel.

Tag på en dagstur til en nærliggende attraktion, f.eks. en sø eller et bjerg. Det er en god måde at se mere af området på og få noget motion uden for pisterne.

Med så mange ting at lave er en skiferie den perfekte måde at tilbringe noget tid i det fri på. Så spænd skiene på, og tag ud på pisterne.

Hvad kan man bruge tiden med i bilen på lange turer?

Lange bilture kan være både kedelige og ensformige, især hvis du er chauffør. Der er en række ting, du kan gøre i bilen for at fordrive tiden. Hvis det ikke er dig, der sidder bag rattet, kan du læse en bog, lytte til musik eller endda tage en lur. Hvis du kører, skal du imidlertid finde måder at holde øjnene på vejen på. En mulighed er at lytte til en lydbog eller podcast.

Vi anbefaler altid:

  1. Du besøger en bager inden i kører, så i er godt dækket ind og ikke behøver så mange pauser
  2. Dernæst anbefaler vi man downloader podcast eller playlister på spotify, så man ikke bruger så meget data, hører man musik på pisten er det også en storfordel. Har man netflix, viaplay eller disney, så kan man downloade og se film eller serier, når man ikke kører – uden at bruge alt ens data

Du kan også tale med dine passagerer eller ringe til nogen i telefonen (selvfølgelig håndfrit). Og hvis alt andet fejler, kan du altid synge med i radioen. Uanset hvad du vælger at gøre, skal du bare sørge for at være sikker og ikke lade rejsen blive for meget af en pligt.