Få ny kaleche til din båd og kom ud og oplev naturen

Nedenstående artikel indeholder sponsorerede links

Har din båd stået på land over vinteren? Så er det meget sandsynligt, at den trænger til at blive frisket op, inden foråret melder sin ankomst. Der er mange ting man kan fikse ved en båd, en af dem er kalechen. Så hvad venter du på? Få en til din båd i dag!

Hvorfor skal jeg have en ny?

Der kan være mange grunde til, at du skal have en ny kaleche til din båd. Den kan være gået op, eller den kan bare trænge til en kærlig hånd. Lige meget hvad, så kan du både vælge at få en helt ny, eller du kan få en syning af din kaleche til båden. Der er fordele og ulemper ved begge. Hvis man bliver ved at fikse på en gammel kaleche, kan den ende med at gå helt i stykker. Men på den anden side, sparer en syning af din kaleche dig for en masse penge.

Hvad koster det?

Der er stor forskel på, hvad syning af kaleche til båden koster. Men du kan være sikker på, at der findes en fair pris til det, som du skal have lavet. Det kommer også meget an på størrelsen af din båd. Klik her, og find ud af, hvad det kommer til at koste for dig.

Det er en simpel procedure

Når du skal have ny kaleche til din båd, er det gjort let og simpelt for dig. Proceduren er delt op i fire forskellige trin. Først sender du et billede af din båd, herefter modtager du et tilbud med pris over mail. Hvis du er enig i tilbuddet, bliver båden målt op. Så færdiggøres den, herefter bliver den monteret, så din båd er så god som ny.