Smukke natur-campingpladser ved Gardasøen

Nedenstående artikel indeholder sponsorerede links

Drømmer du også om varmere vejr, kvalitetstid med familien, at hive stikket ud og tage en dag af gangen? Så er en campingferie ved Gardasøen i Italien måske lige det du står og mangler. Camping er en af de mest populære overnatningsforme ved Gardasøen og eftersom det er Italiens største sø, findes der også mange ideelle og smukke natur-campingpladser hele vejen omkring den!

Tre fordele ved camping

  1. Camping er en billig overnatningsform – også selvom man efterspørger faciliteter som pool, restauranter og legeområder. Det kan endda gøres ekstra billigt, hvis man selv medbringer telt eller campingvogn og dermed ikke skal leje dette, men blot pladsen.
  2. Det er en ideel rejseform for småbørnsfamilier, da man nærmest er sikret at finde legekammerater, hvis man vælger de større familiecampingspladser.
  3. Derudover er det også en ideel måde at komme tættere på naturen på. Ved at leje sig ind på smukke natur-campingpladser kommer man meget tættere på naturen end ved at bo på hotel, hostel eller anden form for feriebolig. Det kræver blot, at man vælger de naturskønne campingpladser i bjergene omkring Gardasøen.

Fleksibel rejseform

Campingferier hænger typisk sammen med bilferie, hvilket gør det til en meget fleksibel rejseform. Her kan man som udgangspunkt komme og gå som man har lyst til, tage på heldagsture og blot bruge pladsen til overnatning. Derudover skal man ikke stresse over tog- eller flyafgange og hvis man har behov for enten at strække benene eller ser noget spændende på sin vej, så er der rig mulighed for at køre ind til siden og kigge på det.

Ved at ankomme i bil til Gardasøen har man også det største udvalg af natur-campingpladser. Mange af de naturskønne campingpladser ved Gardasøen ligger ofte i bjergene, som er et stykke fra byerne, og uden bil kan det være et problem at komme frem og tilbage mellem by og overnatningsplads. Ved at ankomme i bil får man altså både muligheden for smuk bjergnatur samtidig med, at man ikke er langt fra både strand, by og restaurant.

Mulighed for fastlagte overnatningsformer

Har man ikke mulighed for, eller lyst til, at sove i enten telt eller campingvogn, er der også mulighed for mere bekvemme overnatningsmuligheder ved Gardasøen. Det kan eksempelvis være i et komfortabelt luksustelt eller et mobilhome. Her får man følelsen af at bo på en campingplads og sove i telt, men uden at skulle ligge dårligt på en luftmadras.